Frank Lageweg

Al zo lang hij zich kan herinneren vraagt Frank zich af: Hoe word je een vrij mens?
Vrij van stress, vrij van beperkende gedachten, vrij van angst, vrij van klachten: volledig in je eigen kracht.

Met deze motivatie heeft Frank zich jarenlang in allerlei methoden en technieken verdiept, met als gevolg dat hij een zeer breed ontwikkeld mens is geworden op het gebied van stress- en vitaliteitsmanagement.

Frank is docent LO, haptotherapeut, hartcoherentiecoach, stresscounselor, en faalangsttrainer. Hij heeft hij zich uitgebreid toegelegd op zen, tai chi, boeddhisme, mindfulness, Chinese geneeswijzen, en de lessen van Eckhart Tolle en Byron Katie.

Ten slotte kwam alles voor hem samen in Chi Neng Qigong. Volgens Frank is dit de complete vorm die de mens in staat stelt zich op alle gebieden van het leven volledig te ontwikkelen.

In zijn lessen, workshops en coaching biedt Frank een unieke combinatie van zijn brede expertise om cursisten en cliƫnten te helpen volledig in hun kracht te staan.

Frank is sinds 2005 docent aan de instructeuropleiding van het Chi Neng Instituut en was een van de trainers van Grip op je gezondheid van het Banyan Centre voor persoonlijke groei. Hij heeft lesgegeven aan o.a. de golfsters van jong oranje, geneeskundestudenten en diverse organisaties en bedrijven. Frank is getrouwd en trotse vader van twee zoontjes.

Ik leerde Frank Lageweg kennen tijdens een eendaagse workshop voor beginners waarna hij direct met mij meeging naar China voor een maand training. Na zijn opleiding begon Frank met lesgeven aan de opleiding en werd hij al snel bekend als een fijne docent met veel geduld en een groot hart, die veel persoonlijke aandacht heeft voor de studenten. Frank is authentiek, integer en een zeer geliefd docent.
Patricia van Walstijn, directeur, Chi Neng Institute Europe