Stresscounseling

In lichte mate is stress goed voor een mens. Maar te veel stress leidt al gauw tot allerlei problemen. Hoofdpijn, slaapproblemen, hartkloppingen, buikpijn, zweethanden, irritaties, een opgejaagd gevoel, concentratie- of geheugenverlies, relatieproblemen, gewichtsproblemen, of zelfs een dreigende burn-out.

Als stresscounselor kan Frank Lageweg je helpen om de oorzaken van je stress in kaart te brengen. Frank leert je om het piekeren om te zetten in kracht. Dit gebeurt door middel van gesprek, oefeningen, en indien gewenst met behulp van hartcoherentie. Je leert dan ademhalings- en ontspanningsmethoden terwijl je stressniveau zichtbaar gemaakt wordt in het computerprogramma EmWave. Lees meer over hartcoherentie.

Van stressmanagement naar zelfontwikkeling

De begeleiding gaat echter verder dan het “oplossen” van stress. Stress is namelijk ook een belangrijke leermeester voor je. In elke vorm van stress ligt een verborgen parel, een geschenk waardoor je helder ziet waar jouw persoonlijke kracht en talenten liggen.  Zo zul je niet alleen beter opgewassen zijn tegen stress, maar ook stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling.

Frank Lageweg is als stresscounselor gecertificeerd door Sonnevelt Opleidingen.

Tip! Workshop van stress naar Kracht

Maak een afspraak met Frank