Haptotherapie Frank Lageweg

Voor alle informatie over haptotherapie, ga naar de website van de praktijk  voor Haptotherapie Frank Lageweg

“Vanwege een burn-out heeft Frank mij met coaching en haptotherapie begeleid. Ik heb geleerd in het Nu te leven, want daar ligt mijn Kracht! Frank is erg integer en weet altijd precies de goede vragen te stellen. De haptotherapie zoals Frank die geeft, gaat uit van de kracht die in jezelf al aanwezig is. Deze wordt samen met jou gezocht, zodat je die kunt inzetten bij het aanpakken van je problemen oftewel je energielekken. De lessen Chi Neng Qigong sluiten hier naadloos op aan”.

Marlinde
Na een privé-workshop Chi Neng Qigong de uitdaging van een 100-dagen gong aangegaan. Al na een paar dagen heftige fysieke en emotionele reacties die mij op de meest onverwachte momenten konden overvallen.
Totaal overdonderd en met het gevoel dat er geen ontkomen meer aan was ben ik tijdens haptosessies met Frank op ontdekkingstocht gegaan. De puzzelstukjes vielen op hun plek: bij jezelf blijven, je kwetsbaar opstellen en vooral mild zijn naar jezelf. Herkenbare en confronterende thema’s en patronen, maar nog niet eerder zo duidelijk voelbaar. Met zijn rust, luisterend oor en humor heeft Frank mijn zelfvertrouwen weer weten aan te boren waardoor ik zelf de volgende stappen durf te zetten. Dat lukt, hier en daar met vallen en opstaan. En, hoewel ik ook weerstand voel, ben ik inmiddels begonnen aan 100 nieuwe dagen.
Marije