De vitaliteitsbooster

Lieve mensen,

Allereerst een heel vitaal, liefdevol en veerkrachtig 2022 toegewenst! Ik wens oprecht dat 2022 een jaar wordt van gezondheid, van in je eigen kracht gaan staan, van je niet laten overheersen door collectieve angst die gecreëerd wordt (en regelmatig niet terecht blijkt). Een jaar van hoop, van bewust-zijn, van alertheid dat je in je eigen verbinding blijft, een verticale lijn tussen hoofd, hart en buik.

Niet alleen gericht op de buitenwereld, maar juist op je binnenwereld. Op je eigen autonomie en soevereiniteit. En ook wens ik je een jaar waarin je ‘present’ bent, in het NU bent, waardoor je, ondanks alle turbulentie om je heen, in het oog van de orkaan blijft staan. En nu ik het woord ’turbulentie’ type, realiseer ik me dat dit niet oké is, maar dat dít is wat we massaal doen: we gaan er al van uit dat het weer turbulent zal worden; dat het weer moeilijk en moeizaam en wellicht angstig zal worden; als een orkaan zelfs. Maar dit is een aanname!

Energie volgt de aandacht

En ik besef: Whát if …. wát als we massaal ómdenken? En masse gaan denken in mógelijkheden in plaats van beperkingen? Al is het op kleine schaal, namelijk alleen al door alert te zijn op je eigen gedachten, zoals ik net bij het woord ’turbulent’ deed. Wat als we allemaal het Besluit nemen om zó niet meer te willen denken. Ik ga dit jaar voor positiviteit, voor het focussen op ‘wat wél’ in plaats van op ‘wat níet’. Energie volgt aandacht; dit is een universele wet. Wát als we allemaal denken in mogelijkheden? Van vitaliteit, balans, gezondheid, harmonie, liefde en persoonlijke kracht?! Een andere mindset, focus en een ander gevoel in je hart zullen ervoor zorgen dat je beter in je vel gaat zitten. Dát is pas een booster voor je vitaliteit!

Richt de aandacht…door qigong

Wat mij persoonlijk hier altijd bij helpt en dit hoor ik van veel mensen, is natuurlijk het beoefenen van chineng qi gong. Het geeft een basis, stabiliteit en balans in mijn leven. Een soort ‘standaard booster’. En het bijzondere aan deze vitaliteitsbooster is dat het geen tijdelijke oppepper is, maar een  onderdeel van een actieve levensstijl, die beter werkt naarmate deze langer gebruikt wordt.

Ruim twintig jaar geleden begon ik ermee en mijn energie is sterk verbeterd, terwijl die al goed was. Het is fijn, bijzonder ontspannend en vitaliserend om te doen.

Het is voor mensen die graag

  • Structureel meer energie willen hebben
  • Beter willen slapeng
  • Van hun hoofd naar hun hart willen gaan. (meetbaar met hartcoherentieapparatuur).
  • Vanuit innerlijke kracht willen leven
  • Een betere stoelgang willen hebben
  • Stress willen omzetten in kracht
  • Vanuit de kracht van het Nu willen leven
  • Langere telomeren willen hebben
  • Het immuunsysteem willen verbeteren
  • Zorgen dat de hersenen beter werken
  • Een betere concentratie willen hebben.
  • Hun gewicht willen normaliseren.
  • Willen profiteren van de enorme gezondheidsvoordelen van meditatie en beweging.
  • hun stemming willen verbeteren.
  • Van een druk hoofd naar een helder hoofd willen gaan.
  • Meer coherentie in hun hart willen hebben.
  • De hormoonhuishouding in balans willen hebben.
  • Stressgerelateerde klachten willen verminderen/oplossen.

Het lijstje is zeker niet compleet, maar het geeft een goede indicatie aan van de enorme kracht die het heeft. Miljoenen mensen over de hele wereld beoefenen het en het heeft de kwaliteit van leven van talloze mensen helpen verbeteren.

Chi Neng Qigong is meditatie in beweging

Net als bij acupunctuur worden de energiebanen geopend. Niet met naalden maar door te bewegen. Door langzaam te bewegen, komt het zenuwstelsel in balans en door de krachtige wallsquat worden ook de conditie, spieren en botten versterkt.

Ik wens dit iedereen toe! Bedenk wat jij wilt met je gezondheid en je leven! Oók (juist!) nu in deze tijd! Reflecteer, kies en besluit wat voor jou goed is! Als je daarbij uitkomt bij Chineng Qigong: van harte welkom!

Op naar een vitaal en mooi jaar!

Lees hieronder over de gratis training en de actieprijs voor de workshop van 16 januari. De actieprijs is tot en met 10 januari geldig.

Woensdag 5 januari van 20.30-21.00 uur geef ik de laatste gratis training. Dit is de zoomlink naar de gratis training.

Zondag 16 januari is er de online workshop voor beginners van 9.30-12.30 waarin je de belangrijkste Chi Neng Qigongoefeningen leert. Je volgt deze workshop lekker vanuit je eigen huis en leert zowel de theorie en de principes als de oefeningen en hoe je het kan toepassen in je dagelijks leven.

Actieprijs: van 69 naar 49 euro, bij aanmelden vóór 11 januari.

Wekelijkse lessen voor gevorderden:
Na de workshop is het mogelijk om in te stromen bij de wekelijkse onlinelessen. (en ook live, zodra het weer kan).
Maandagavond van 20.00-21.15 en donderdagavond van 19.15-20.30 uur.

Actieprijs: Van 165 euro naar 145 euro (bij aanmelden vóór 11 januari!)

In 11 weken kun je 22 keer trainen (maandag en donderdagavond) plus twee gratis trainingen “trainen als in China” volgen.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar:
franklageweg@gmail.com

Wil je anderen ook laten profiteren van alle voordelen die deze blijvende vitaliteitsbooster biedt, deel deze nieuwsbrief dan svp of stuur deze door.

Kijk voor meer informatie op: franklageweg.nl

Hartelijke groet, Frank

Wat is Chi Neng Qigong?
Workshop beginners Chi Neng Qigong
Wekelijks online trainen Chi Neng Qigong