In dit filmpje vertelt prof. dr. Terry Wahls hoe zij uit haar rolstoel kwam en weer kon werken door het veranderen van haar leefstijl. Terry Wahls kreeg de prognose van progressieve MS waardoor zij snel verslechterde tot zij in een rolstoel belandde. Als arts had wist zij al snel wat het beste ziekenhuis voor haar ziekte was en had zij toegang tot de nieuwste en beste medicijnen. Deze nam ze, inclusief chemo, maar ze bleef achteruitgaan. Artsen hadden aangegeven dat ze niet meer hoefde te rekenen op spontane remissie. Toch gebeurde dat…maar was het spontaan?

Remissie dankzij leefstijl

Nadat Wahls haar leefstijl drastisch had veranderd, kwam langzamerhand de verbetering op gang. Voeding, bewegen en meditatie waren de sleutel.Voor iedereen die zowel als gezond als ziek is, is dit een bijzonder indrukwekkend en hoopgevend verhaal hoe je je eigen gezondheid en drastisch kunt verbeteren.

26 mei 9.00-13.00 uur beginnersworkshop Chi Neng Qigong


Op deze dag zul je geïnspireerd worden en leren wat de ongelooflijke invloed is van leefstijl op de gezondheid en energie op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Chi Neng Qigong combineert het beste van bewegen en meditatie voor een fit, ontspannen en gezond lichaam en voor fitte, ontspannen en gezonde hersenen.
Het aantal plekken voor deze dag is beperkt.

Hartelijke groet, Frank