Beste allemaal,

In deze nieuwsbrief kun je lezen over de kracht van medische Qigong (Chi Neng Qigong).

Chi Neng Qigong is een uitzonderlijk effectieve bewegingsvorm om de fysieke en mentale gezondheid te verbeteren.

De best helende bewegingsvorm

De vorm is ontwikkeld door dr. Pang Ming.  Dr. Pang Ming is Westers en Chinees arts. Hij heeft vanaf zijn 6e jaar les gehad van 19 grootmeesters en heeft een bewegingsvorm ontwikkeld die bekend staat als de best helende vorm van de elf onderzochte qigong-vormen.

Het wereldwijde succes van Chi Neng Qigong

Dr. Pang richtte het grootste medicijnloze ziekenhuis ter wereld op, waar meer dan 300.000 mensen hebben getraind. De bijzondere resultaten bleven niet onopgemerkt. Inmiddels beoefenen miljoenen mensen over de hele wereld deze vorm (in China Zhi Neng Qigong genoemd).

De vorm is eenvoudig te leren en de gezondheidsvoordelen zijn groot. Bewezen effectief  voor bloeddrukverlaging, fibromyalgie, het chronische vermoeidheidssyndroom, tinnitus en nog veel meer, zoals je kunt lezen in Tien redenen om vandaag nog met Qigong te beginnen.

Voordelen van Chi Neng Qigong

Chi Neng Qigong zorgt voor meer energie, een helder hoofd, een betere concentratie, het verbetert de slaap en het vermindert piekeren. Daarnaast verbetert Chi Neng Qigong je vermogen om met stress om te gaan, zorgt het voor meer zelfvertrouwen en innerlijke rust en heeft het een positieve invloed op je stemming.

Met Qigong beginnen

Wil jij ook meer energie en vitaliteit ervaren? Wil je ontdekken wat Chi Neng Qigong voor jou kan betekenen?

Dat kan! Op 26 mei as. is er een beginnersworkshop Chi Neng Qigong. Deze workshop duurt een halve dag en hierin worden de belangrijkste oefeningen aangeleerd. De workshops zitten doorgaans snel vol, dus als je mee wilt doen, schrijf je dan nú in! Plaatsing voor de workshop vindt plaats op basis van volgorde van inschrijving.

Voel je vrij deze nieuwsbrief door te sturen of te delen.

Hartelijke groet, Frank

Beginnersworkshop Chi Neng Qigong  | Workshop Van Stress naar Kracht | wekelijkse training | www.franklageweg.nl