Geef elke dag al je liefde. Frank Lagewegwww.franklageweg.nl

Het is onwezenlijk om op TV de verwoeste brug in Genua te zien waar we een week geleden over heen reden en waar mogelijk ook jullie over heen hebben gereden. Deze vakantie gingen we toevallig een weekje vroeger op vakantie dan normaal…

Het doet me opnieuw beseffen wat ik wel vaker denk: niks is vanzelfsprekend. Is het 100% zeker dat de persoon die je vanmorgen gedag zegt, er in de avond of morgen nog is?
Het besef kan vanzelfsprekende ruzies of woordenwisselingen of dingen waar we automatisch over piekeren in een ander daglicht doen staan.

Wat is daadwerkelijk belangrijk in het leven? Zijn het niet vooral de mensen om ons heen?
Mocht het morgen jouw of mijn laatste ‘brug’ zijn, wat is dan het belangrijkste dat je hebt willen geven op deze dag? Aan wie? En als dat het belangrijkste is en omdat niks vanzelfsprekend is, waarom zouden we het dan niet nu geven?

Elke dag een heel klein beetje het besef meenemen dat niet alles vanzelfsprekend is. Zou dat uitmaken in de manier waarop we omgaan met elkaar, met dieren, het milieu en met de aarde?

Hartelijke groet, Frank

Mocht je de nieuwsbrief met regelmaat willen ontvangen, schrijf je dan in op: franklageweg.nl en ontvang het gratis: E-book: “De kracht om te realiseren wat je wilt.” Vergeet niet om in je spamfolder te kijken voor de bevestigingsmail.

Beginnersworkshop Chi Neng Qigong  |  Verdiepingsworkshop Chi Neng Qigong | Workshop Van Stress naar Kracht | wekelijkse training | www.franklageweg.nl