Hoe meditatie je leven kan veranderen“De volgende keer dat je klaarzit om te gaan te mediteren, yoga te doen of een andere training, bedenk je dan dat het heel goed mogelijk is dat je op dat moment je leven aan het veranderen bent.” Joe Dispenza

Na een fantastische workshop van drie dagen bij neurowetenschapper Joe Dispenza heb ik nog beter beseft wat meditatievormen kunnen doen met onze hersenen en ons lichaam en hoe ze dat doen. Met tal van hersenscans liet Dispenza zien wat deze meditatievormen doen en hoe je dus zelf een bijdrage kunt leveren aan je gezondheid.

Joe Dispenza legt in zijn laatste nieuwsbrief uit hoe meditatievormen als Qigong, yoga en T’ai chi de moleculaire reacties in ons DNA kunnen terugdraaien die ziekte en depressie veroorzaken. Lees zelf hoe dit werkt via deze link. Wat ik heb geleerd bij Dispenza zal ik zeker in mijn volgende lessen, workshops en trainingen aan bod laten komen.

Qigong Summerschool

Dit jaar geef ik de Qigong Summerschool voor het Chi Neng Instituut. Vier dagen intensief Chi Neng Qigong level I en level II trainen. Vier dagen lang honderd procent aandacht voor lichaam en geest om te rusten, te herstellen en nieuwe energie op te doen. Let op: aanmelden gaat via het Chi Neng Instituut, niet via mijn eigen website. Via deze link kom je op de website van het CNI voor meer informatie. Ik verheug me erop!

Hartelijke groet, Frank Lageweg

Beginnersworkshop Chi Neng Qigong  | Qigong Summerschool  | Workshop Van Stress naar Kracht | wekelijkse training | www.franklageweg.nl | privélessen, haptotherapie, coaching