Verdiepingsworkshop Chi Neng QigongNeem contact op voor de eerstvolgende datum.
Montessori Lyceum Herman Jordan, Jordanlaan 3 te Zeist
€49,- p.p. inclusief koffie/thee, gezonde versnaperingen, hand-out.

Tijdens deze compacte workshop worden de level II oefeningen van Chi Neng Qigong aangeleerd: de Body and Mind oefeningen. Deze oefeningen openen onder andere de gewrichten zodat de Qi elk deel van het lichaam kan bereiken. Je leert oefeningen om de onderrug soepel en sterk te maken. Je lichaam wordt  voelbaar soepeler. Deze oefeningen werken zeer goed op hoofdpijn- (migraine !), nek– en schouderklachten, evenals klachten aan de organen in de onderbuik, fibromyalgie, artrose, reumaklachten en chronische vermoeidheid. Je krijgt inzicht in je eigen energielekken en je leert hoe je het belangrijkste energielek kan helpen dichten:  piekeren, denken, of weerstand tegen wat er is.

Na de beginners- en verdiepingsworkshop is je basiskennis compleet! Je kunt dan instromen bij het doorlopend trainen voor gevorderden. Je kunt tijdens de workshop een DVD aanschaffen om thuis verder te trainen à € 29. Je wordt geadviseerd makkelijk zittende kleding te dragen met sokken of pantoffels. Neem contact op voor meer informatie of om in te schrijven.

2017-10-16T13:00:40+00:00

About the Author:

Vanuit zijn interesse in bewegen, gezondheid, aandacht, en persoonlijke ontwikkeling is Frank Lageweg in contact gekomen met Chi Neng Qigong. Volgens Frank is dit een complete bewegingsvorm die de mens in staat stelt zich op alle gebieden van het leven volledig te ontwikkelen. Meer over Frank >