Wekelijkse training Chi Neng Qigong voor gevorderden in Zeist
Instromen in deze groepen kan al na een beginnersworkshop Chi Neng Qigong, of na een of meerdere privélessen. Start maandag 31 augustus 2020 en donderdag 3 september 2020.

Nieuw! 1 training per week betalen = 2 keer per week trainen!

Tijden:
Maandag 19:00-20:30
Maandag 20:30-22:00
Donderdag 19:45-21:15

Locatie: Jordan – Montessori Lyceum Utrecht, Jordanlaan 3 te Zeist. Er is voldoende ruimte om anderhalve meter afstand van elkaar te houden. De training is tegelijkertijd ook online, via Zoom. Volg je de lessen liever vanuit huis of heb je coronagerelateerde klachten (zie ook de checklist) waardoor je niet naar de training kunt komen? Na betaling van de lessenserie ontvang je de codes om de lessen online te volgen.

Investering: €165,- voor 12 weken trainen: maandag en/of donderdag, op locatie en/of via Zoom!

  • In de schoolvakanties VO regio midden en op feestdagen zijn er geen lessen.
  • Je wordt geadviseerd makkelijk zittende kleding te dragen met sokken of pantoffels.
  • Neem contact op voor meer informatie of om in te schrijven.
  • Je kunt per week kiezen of je op maandag of donderdag komt en of je op locatie of via Zoom traint.
Hoe druk mijn dag of week ook was, de wekelijkse lessen brengen me altijd innerlijk tot rust en ontspanning. Ik train thuis ook, maar in de groep is de sfeer bijzonder en stimulerend door de gezamenlijk opgebouwde energie. Wat ik ook heel goed vind is de link naar de praktijk die gelegd wordt, waardoor je met situaties in je dagelijks leven makkelijker om kunt gaan, of een verdiepend inzicht krijgt. Kortom een aanrader!
Saskia Braakman, senior talent development manager
Na de wekelijkse training op maandagavond ben ik ontspannen en alert tegelijk!
Sinds ik iedere dag m’n Chi Neng Qigong oefening doe merk ik dat ik me steeds beter kan concentreren op werk. M’n hoofd is helderder. Ook raak ik niet meer zo snel in paniek als ik opeens een spoedklus toegeschoven krijg.