Wekelijkse online / live training Chi Neng Qigong voor gevorderden

Instromen in deze groepen kan al na een beginnersworkshop Chi Neng Qigong, of na een of meerdere privélessen.

Nieuw! 1 training per week betalen = 2 keer per week trainen! Ook zijn er twee gratis extra online trainingen overdag per lessenserie. Voor een vaste prijs kun je tot 24 lessen volgen in 11 weken.

Tijden:
Maandag en donderdag: 19:45-21:15
(19:45 online meeting / zaal open, start training 20:00).

Locatie: kantoorpand naast het Jordan Montessori Lyceum, Utrechtseweg 2, De Bilt.

De nieuwe serie start maandag 5 februari 2024. Later instromen in de huidige lessenserie? Dat kan voor een voordelig instromerstarief. Neem hiervoor contact op met Frank.

Investering: €170,- incl. BTW voor 11 weken trainen: maandag en/of donderdag, live of online.

Plusabonnement: voor €200 kun je alle trainingen volgen én terugkijken. Je ontvangt na afloop de opname van de elke training. Nooit meer een training missen, en in je eigen tempo inhalen!

  • Op feestdagen en in de schoolvakanties regio midden VO zijn er geen lessen.
  • Neem contact op voor meer informatie of om in te schrijven.
  • Je kunt per les beslissen of je op maandag of donderdag, of allebei de avonden traint.
  • De trainingen zijn zowel online als live te volgen! Dus train je liever in je eigen huis? Na betaling ontvang je de zoomcode voor de wekelijkse trainingen en de gratis lessen voor cursisten.
Hoe druk mijn dag of week ook was, de wekelijkse lessen brengen me altijd innerlijk tot rust en ontspanning. Ik train thuis ook, maar in de groep is de sfeer bijzonder en stimulerend door de gezamenlijk opgebouwde energie. Wat ik ook heel goed vind is de link naar de praktijk die gelegd wordt, waardoor je met situaties in je dagelijks leven makkelijker om kunt gaan, of een verdiepend inzicht krijgt. Kortom een aanrader!
Saskia Braakman, senior talent development manager
Na de wekelijkse training op maandagavond ben ik ontspannen en alert tegelijk!
Sinds ik iedere dag m’n Chi Neng Qigong oefening doe merk ik dat ik me steeds beter kan concentreren op werk. M’n hoofd is helderder. Ook raak ik niet meer zo snel in paniek als ik opeens een spoedklus toegeschoven krijg.