Workshops Chi Neng igong in Zeist, UtrechtDatum: 27 januari 2019, 9:00-13:00.
Jordan – Montessori Lyceum, Jordanlaan 3 te Zeist
€ 59,- p.p. inclusief koffie/thee, gezonde versnaperingen, hand-out.

Tijdens deze compacte beginnersworkshop worden de basisoefeningen van Chi Neng Qigong (level 1 oefeningen) aangeleerd: de Lift Chi Up Pour Chi Down, de Three Centers Merge en de Wallsquat. Je leert de theorie achter en de praktische uitvoering van deze oefeningen en je krijgt handvatten om stress te verminderen, meer in het hier en nu te leven en je gezondheid te verbeteren. Na deze workshop kun je  instromen bij het doorlopend trainen voor gevorderden. Je kunt tijdens de workshop een DVD aanschaffen om thuis verder te trainen à € 29. Je wordt geadviseerd makkelijk zittende kleding te dragen met sokken of pantoffels. Neem contact op voor meer informatie of om in te schrijven.

Ik ben een enthousiast Chi Nengster. De lessen van Frank volg ik graag vanwege de serene en mooie sfeer die opgebouwd wordt in de les. Frank geeft instructie vanuit zijn passie voor Chi Neng Qigong: met zijn liefdevolle en integere staat van zijn geeft hij mij het juiste voorbeeld. Hij corrigeert waar nodig op een prettige manier. Na de les voel ik me wezenlijk anders dan voor de les: meer thuis bij mezelf: echt goed in mijn vel en compleet en gelukkig zonder reden. Een wonderlijke ervaring.
Corry Simons
2018-12-11T14:17:20+00:00

About the Author:

Vanuit zijn interesse in bewegen, gezondheid, aandacht, en persoonlijke ontwikkeling is Frank Lageweg in contact gekomen met Chi Neng Qigong. Volgens Frank is dit een complete bewegingsvorm die de mens in staat stelt zich op alle gebieden van het leven volledig te ontwikkelen. Meer over Frank >